antreneaza-te corect

Despre

Radu
 Buculea

Sunt kinetoterapeut, antrenor de fitness – culturism si preparator fizic.

Am absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, specializare in Kinetoterapie si Motricitate Speciala, si sunt masterand in Kinetoterapie in afectiuni cerebo-vasculare. 

Fiind fost sportiv de performanta, am urmat apoi cursurile Centrului National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor cu specializarea Fitness – Culturism. 

Fac parte din echipa Fight Performance, care a pus bazalele unui proiect unic in tara, destinat tuturor antrenorilor care vor sa aiba acces la informatii ce pot pozitiona sportivii lor, in top-ul clasamentului. De asemenea, intreaga echipa poate oferi sprijinul necesar unui sportiv de performanta, pe partea de periodizare a antrenamentelor de pregatire fizica, nutritie, psihologie si recuperare medicala.

De-a lungul timpului am absolvit si cusurile Sports Injury Specialist, Biomechanics Specialist, Personal Fitness Trainer – National Exercise & Trainers Association S.U.A.; Youth Fitness Guidelines and Program Design, Pre- and Post – natal Fitness: Physiology, Biomechanics and Programming  – American Council on Exercise, Curs Strength Coach – International Strength & Conditioning Institute, Manipulare manuala Gua Sha –  Isla Verde Spa Online Training Academy.

Am facut parte din comisia de evaluare a competentelor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Calificari – Bucuresti, pe ramura de fitness, aerobic, masaj.

ANTRENAMENTE PERSONALE

1to1 – Este pachetul destinat persoanelor care vor sa se antreneze sub stricta mea supraveghere, celor care vor sa fie supravegheate mult mai sigur asupra modalitatii de executie a exercitiilor. Planul de exercitii este personalizat, in urma unei discutii private legate de nevoile si obiectivele tale

PREGATIRE FIZICA

Esti sportiv de performanta si vrei sa avansezi in clasament intr-un mod sanatos, atunci ai ales ceea ce iti trebuia. Pe langa antrenamentele tehnico-tactice, pregatirea fizica te ajuta sa iti cresti calitatile principale folosite in sportul tau.

RECUPERARE MEDICALA

Lipsa activitatii fizice, sau excesul facut in sala de forta pot duce la aparitia problemelor de sanatate. Chiar daca esti sportiv de performanta, trebuie sa ai grija la dezechilibrele musculare aparute in urma antrenamentelor, acestea trecand neobservate si netratate, te pot scoate din circuit.

Train

RADU BUCULEA

KINETOTERAPEUT  ANTRENOR PERSONAL  PREPARATOR FIZIC