antreneaza-te corect

Antrenamente personale
1to1

Antrenamente de grup

Pregatire fizica

Recuperare medicala

pachete

Pachetele sunt personalizate si concepute special pentru a indeplini toate nevoile tale si pentru a facilita indeplinirea obiectivelor. Alege pachetul potrivit pentru a obtine rezultatele dorite, iar astfel vei reusi sa ai un corp de invidiat si un psihic puternic.

ANTRENAMENT PERSONAL
1ON1

ANTRENAMENTE PERSONALE
1to1

Acceseaza planul 1to1, pentru a profita de o atentie absoluta asupra ta. Pachetul este destinat pesoanelor care vor sa fie supravegheate indeaproape asupra modalitatii de executie a exercitiilor. Planul de exercitii este personalizat, in urma unei discutii private legate de nevoile si obiectivele tale. Pentru ca totul sa mearga foarte bine, pachetul prevede si un plan nutritional adaptat tie. Antrenamentele se efectueaza atat in sala cat si afara. In cazul in care niciuna din variante nu ne este posibila, totul se poate realiza foarte bine si in mediul online.

ANTRENAMENT DE GRUP

Antrenamente de grup

Se adreseaza unui grup de minimum doua persoane. Daca esti in cautare de miscare, socializare si buna dispozitie, atunci este pachetul perfect pentru tine. Antrenamentele sunt energice, calitative, iar riscul de accidentari este redus. Pe langa exercitiile care te storc de energie, ai ocazia sa legi prietenii de durata cu colegii de grupa. Antrenamentelor de grup te ajuta sa iti limpezesti mintea de problemele aparature de-a lungul zilei. Acestea se efectueaza atat in sala cat si afara. In cazul in care niciuna din variante nu ne este posibila, totul se poate realiza foarte bine si in mediul online.

Pregatire fizica

PREGATIRE FIZICA

Esti sportiv de performanta si vrei sa avansezi in clasament intr-un mod sanatos, atunci ai ales ceea ce iti trebuia. Pe langa antrenamentele tehnico-tactice, pregatirea fizica te ajuta sa iti cresti calitatile principale folosite in sportul tau. Planul de pregatire fizica este gandit si alcatuit in functie de calendarul competitional si planul de pregatire al antrenorului tau. Totul se realizeaza in urma unor testari specifice, ajutandu-te sa devi mult mai puternic, rapid si mobil fata de pana acum. Toate aceste calitati sunt crescute in asa fel incat accidentarile sa fie reduse la minimum. Antrenamentele se efectueaza atat in sala cat si afara. In cazul in care niciuna din variante nu ne este posibila, totul se poate realiza foarte bine si in mediul online, bazandu-ma pe seriozitatea ta!

Recuperare medicala

Recuperare medicala

Lipsa activitatii fizice, sau excesul facut in sala de forta pot duce la aparitia problemelor de sanatate. Chiar daca esti sportiv de performanta, trebuie sa ai grija la dezechilibrele musculare aparute in urma antrenamentelor, aceste trecand neobservate si netratate te pot scoate din circuit. Totul se poate preveni prin programe bine puse la punct, de la bun inceput sau se pot trata. Daca deja suferi de o deficienta fizica aparuta in urma unei activitati ai ales pachetul potrivit tie. Activitatea se desfasoara in spatiu organizat si destinat recuperarii medicale.

RADU BUCULEA

KINETOTERAPEUT  ANTRENOR PERSONAL  PREPARATOR FIZIC