antrenează-te corect

ANTRENAMENT PERSONAL 1LA1

antrenament de grup

Pregătire fizică

Recuperare medicală

pachete

Pachetele sunt personalizate și concepute special pentru a îndeplini toate nevoile tale și pentru a facilita îndeplinirea obiectivelor. Alege pachetul potrivit pentru a obține rezultatele dorite, iar astfel vei reuși să ai un corp de invidiat și un psihic puternic.

antrenament 1LA1

Accesează planul 1la1, pentru a profită de o atenție absolută asupra ta. Pachetul este destinat pesoanelor care vor să fie supravegheate îndeaproape asupra modalității de execuție a exercițiilor. Planul de exerciții este personalizat, în urmă unei discuții private legate de nevoile și obiectivele tale. Pentru că totul să meargă foarte bine, pachetul prevede și un plan nutritional adaptat ție. Antrenamentele se efectuează atât în sala cât și afară. În cazul în care niciuna din variante nu ne este posibilă, totul se poate realiza foarte bine și în mediul online.

Antrenament de grup

Se adresează unui grup de minimum două persoane. Dacă ești în căutare de mișcare, socializare și bună dispoziție, atunci este pachetul perfect pentru ține. Antrenamentele sunt energice, calitative, iar riscul de accidentări este redus. Pe lângă exercițiile care te storc de energie, ai ocazia să legi prietenii de durata cu colegii de grupa. Antrenamentelor de grup te ajută să îți limpezești mintea de problemele aparature de-a lungul zilei. Acestea se efectuează atât în sala cât și afară. În cazul în care niciuna din variante nu ne este posibilă, totul se poate realiza foarte bine și în mediul online.

Pregătire fizică

Ești sportiv de performanță și vrei să avansezi în clasament într-un mod sănătos, atunci ai ales ceea ce îți trebuia. Pe lângă antrenamentele tehnico-tactice, pregătirea fizică te ajută să îți crești calitățile principale folosite în sportul tău. Planul de pregătire fizică este gândit și alcătuit în funcție de calendarul competițional și planul de pregătire al antrenorului tău. Totul se realizează în urmă unor testări specifice, ajutându-te să devi mult mai puternic, rapid și mobil față de până acum. Toate aceste calități sunt crescute în așa fel încât accidentările să fie reduse la minimum. Antrenamentele se efectuează atât în sala cât și afară. În cazul în care niciuna din variante nu ne este posibilă, totul se poate realiza foarte bine și în mediul online, bazându-mă pe seriozitatea ta!

Recuperare medicală

Lipsa activității fizice, sau excesul făcut în sala de forță pot duce la apariția problemelor de sănătate. Chiar dacă ești sportiv de performanță, trebuie să ai grijă la dezechilibrele musculare apărute în urmă antrenamentelor, aceste trecând neobservate și netratate te pot scoate din circuit. Totul se poate preveni prin programe bine puse la punct, de la bun început sau se pot trata. Dacă deja suferi de o deficiență fizică apărută în urmă unei activități ai ales pachetul potrivit ție. Activitatea se desfășoară în spațiu organizat și destinat recuperării medicale.

RADU BUCULEA

KINETOTERAPEUT  ANTRENOR PERSONAL  PREPARATOR FIZIC